top of page
  • STEENSSEN

Partnerskaber danner grobund for lokal og international vækst

by Danske Bank

published on 7 December 2020


I B&Os tidligere udviklingslokaler er et stærkt vækst- og innovationsmiljø ved at tegne sig. Staten, Struer Kommune, Aalborg Universitet, Danish Sound Cluster, Færch-fonden, Danske Bank, Bang & Olufsen, Harman og en række andre store corporates er gået sammen om at skabe et centrum for lyd i verdensklasse i Struer, Sound Hub Denmark.


Sound Hub Denmark skal fastholde og udvikle Danmarks stærke internationale position på lyd-området og samtidig fostre vækst i Nordvestjylland. Danske Bank sponserer initiativet og har også stillet en vækstrådgiver fra vores Growth & Impact-team til rådighed for de involverede iværksættere. Det sker som led i vores ambitioner om at støtte vækst og innovation i erhvervslivet og samfundet generelt.

...

Partnerskaber danner grobund for lokal og international vækst

”Made in Denmark” et afgørende konkurrenceparameter

”For os har adgangen til kontakter og kompetencer og viden om, at det rent faktisk kan lade sig gøre, at producere ting med god økonomi i Danmark, været afgørende”, fortæller CEO og Founder Frederick Rickmann fra Steenssen, der sælger soundbars med stor succes i Asien, men har deres udvikling i Danmark og er ved at rykke produktionen fra Kina til Struer-området. ”Sikkerhed, kvalitet, bæredygtighed og troværdighed er nøgleordene bag en god forretning i Europa”, siger han.

...

 

تعليقات


bottom of page